Optrædende 2019 - i glimt

25-07: Mads Toghøj duo
Mads Toghøj synger egne personlige sange med danske og engelske tekster - inspireret af hjembyen Skagen. Med en stemme som en dansk Johnny Cash og med glimt i øjet, tager han os med til hjembyen Skagen og til drømmebyen Nashville. Og hans guitarspil tager os med til roots- og country musikkens land.
Mads kan man til daglig finde i "Kulturpaladset" på havnen. Eller i Lundeborgs musikmiljø. https://www.facebook.com/mads.toghoj/
 
15.08: Fontana Vokal-ensemble.
FONTANA består af 11 sangere.Vokalgruppen Fontana er et vokalensemble, dannet i Svendborg i 2002, som ønsker at arbejde med et repertoire, der enten ligger udenfor det gængse korrepertoire eller som vil være vanskeligt for de fleste større amatør-kor. Fontana har et bredt repertoire - beregnet for et modent, vokalt indstillet publikum - lige fra renæssance og romantik til den helt nye klassiske kormusik, og har i de senere år også arbejdet med rytmiske, jazz-prægede satser af bl.a. George Gershwin, Rod-gers / Hart og Lennon / McCartney samt satser fra fx Manhattan Transfers repertoire.
http://www.vocalgroup-fontana.dk/
 
22-08: Molevit.
Lad de fynske toner klinge!
Mollevit er et spillemandsorkester der har speciale i fynsk spillemandsmusik. Vi mener at Fyn og øerne har så meget god musik at byde på, at nogen bør formidle det. Og det gør Mollevit. De spiller gerne til dansearrangementer, fødselsdage, bryllupper, familiefester, stuekoncerter, byfester mv. 
 
Spillemandsorkesteret Mollevit består af 7 musikere.
3 violiner, Bas, Guitar, Harmonika og Tværfløjte.
https://www.facebook.com/Molevit/?tn-str=k*F
 
Phisters Kartel er et band fra Sydfyn. Vi spiller new music from the past. Alle de melodier, som de kendte bands “glemte” at lave, dem har vi fundet. Og lavet….
Phister1