Klovnerier for fulde gardiner i Maritimt Center d. 30. juni.

Klovneforestillingen ”Op på Hesten” af Kære Teater spiller som en del af ”Sommerunderholdning på Havnen” i Maritimt Center d. 30/6 fra kl. 20-21.

Falden-på-halen komedier og poesi

Forestillingen er fuld af falden-på-halen komedier, rig på publikumsinteraktion og rummer både øjeblikke, hvor man er klaske-sig-på-låret færdig af grin og mere stilfærdige, poetiske og muntre stunder. I forestillingen ”Op på Hesten” møder vi klovnen Mulli, som bliver spillet af Anne Kjær Wæhrens, der har det lille sydfynske teaterkompagni Kære Teater.

Mulli har gang i alting på én gang – hun gør rent, rydder op, spiller violin, skråler af hjertets lyst, danser hopsasa og meget mere. Alt går hele tiden en lille smule galt, men Mulli har den rette kampgejst og springer bare ”op på hesten” igen.

Anne fortæller om forestillingen og klovnen

Det er en forestilling om at fejle, turde være en fiasko, ikke tabe modet og så bare prøve igen! Klovnen minder os om, at det er ganske menneskeligt at gå i ring og glemme, hvad man havde gang i, og klovnen viser os nye, pudsige og anderledes måder at løse de pludselige problemer, man kan møde på sin vej, siger Anne Kjær Wæhrens.

 

Forestillingen er egnet for både voksne og børn (selvom tidspunktet er mest egnet for de voksne)!

For mere information om programmet for ”Sommerunderholdning på Havnen 2020”, se www.bolgen.konsert.dk.

For mere information om Kære Teater og Anne Kjær Wæhrens, se www.kaereteater.dk.