DItte og Jan Pressetekst-

Ditte Lindholm og Jan Schønemann er en ny konstellation i det svendborgensiske musikliv, der tilbyder live-musik bl.a. til livets særlige lejligheder. 

Ditte Lindholm har en baggrund som musikterapeut og hendes drivkraft er glæden ved at bruge sin dybe rock-mama stemme til at formidle musikken med indlevelse, hjerte og dybde. Sammen med Schønemanns suveræne guitarspil, spændende andenstemmer og gennemførte backing-tracks udgør de en gennem-musikalsk duo, der spænder vidt genremæssigt, fra rock over country til gospel og motown. 

Duoen tilbyder både smægtende kærlighedssange fra flere årtier, til f.eks. bryllupper og fødselsdage samt  original nutidig musik. De spiller også gerne op til dans.

Websider:

https://bryllupssangerinden.com/

http://sandpoesi.dk/

 

Facebook:

https://www.facebook.com/pg/Bryllupssangerinden-107084070866988/about/?ref=page_internal

https://www.facebook.com/jan.schonemann


 

(Jan Schønemann (f.1958 ) har  arbejdet som musiker, siden han var ganske ung. 

Som mange andre i hans årgang var det rock-musikken, der tændte ham, men senere har han bredt sig over mange andre genrer., samtidig med at han i dag også arbejder organisatorisk med musikken.

 

Ditte siger om sig selv: Jeg mærker altid glæden når jeg synger til et arrangement.

Jeg synger fra hjertet. Jeg har en stor indlevelse, og jeg nyder virkelig at underholde både med dybde og faglig stolthed.

Jeg er uddannet Musikterapeut fra Aalborg universitet og jeg har altid haft stemmen som mit primære udtryk.

Jeg er trænet i det tekniske, men jeg har altid haft mine forcer i udtrykket.

Jeg synger både coversange og egne sange.)