Formål

Formål: Med folkelige bredde og fokus på fællesskab vil vi gerne bidrage til at fortælle historien om Svendborg som et sted, hvor alle føler sig velkomne, og vi er meget glade for, at vi får mulighed for at bruge den fantastiske ramme som havnen er, og til at bidrage til kulturlivet i området.

Aktiviteterne på "Bølgen" blev søsat i 2011 og har siden med stor succes været brugt til arrangementer i sommerhalvåret til glæde for både sejlere, turister og borgere i Svendborg. 

Det unikke scenerum har lagt brædder til mange dejlige oplevelser, og vi planlægger fremover at udvide "Bølgens" aktiviteter med flere og endnu mere facetterede arrangementer. 

Middel: Hver torsdag kl.20 fra juni til august vil "Bølgen" være med til at skabe liv og stemning på Svendborg Havn, når vi lægger "dæk" til underholdning med fortrinsvis lokale aktører og kunstnere ( kor, danse-og teatershows, mange forskellige typer musik, fællessang mm.) 

Vi skaber en ramme så kulturskabende Børn og Unge, kan optræde for et publikum. Bølgen skal præsenterer kvalitet og et niveau som alle kan lægge navn til.  Byens flotte aktiv "BØLGEN" kan også via denne underholdning skabe inspiration og innovation for byen.

"Bølgen" i Svendborg er en smuk flydende musikpavillon, der er placeret i Svendborg Havn ved siden af havnekontoret. Den særprægede trækonstruktion har vundet flere arkitekturpriser, og vi er stolte af at invitere gæster ud på "Bølgen" til vores gratis arrangementer henover sommeren.

 

Det har siden 2012 været en stor stor succes og vi har fået mange opfordringer til at fortsætte.


"Meditation - teori og praksis"